Segmenten

Driven by onions - since 1933

Wiskerke Onions levert wereldwijd de hoogste kwaliteit uien. Geteeld op vruchtbare Nederlandse klei, geoogst door de beste telers en gedroogd onder de meest optimale omstandigheden. We exporteren naar meer dan 95 landen om uiteindelijk op de belangrijkste plek te belanden: het bord van de consument.

Telers

We stellen hoge eisen aan onze telers. Zonder hen kunnen we namelijk de hoge kwaliteitsbelofte aan onze klanten niet waarmaken. Onze producten worden geoogst door de beste telers, dichtbij Wiskerke. Van de prille groei tot de oogst monitoren en opslag ondersteunen we onze uientelers. Samen met hen staan we voor optimale kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. En de allerbeste en lekkerste uien natuurlijk.

Meer informatie

Inkoop / verkoop

Een lange termijnrelatie met onze klanten opbouwen, dat werkt het prettigst. Het past bij het karakter van een familiebedrijf en het zorgt voor stabiliteit in de keten. Per land van afzet werken we daarom uitsluitend met één retailpartner en één importeur. Exclusieve samenwerkingen stellen ons in staat om een echte, persoonlijke relatie met onze klanten aan te gaan en te specialiseren op de specifieke markt.

Meer informatie

Consumenten

Uiteindelijk is ons doel om zoveel mogelijk consumenten overal ter wereld te laten genieten van een product waar wij zo passievol over zijn! We selecteren de beste uien voor elk land en volgen het product tot de eindgebruiker: de consument. In een toenemende behoefte aan meer verantwoord eten willen consumenten steeds vaker weten waar zijn producten precies vandaan komen. Wiskerke Onions verzamelt alle data die dit mogelijk maakt.

Meer informatie