Onze producten

De uien die Wiskerke Onions levert, worden geteeld, verwerkt en geëxporteerd onder de beste omstandigheden. Ons totale aanbod omvat hoofdzakelijk gele uien, rode uien, sjalotten, zoete en roze uien en knoflook. Stuk voor stuk optimaal gedroogd, zorgvuldig voorgeselecteerd en efficiënt gedistribueerd voor onze klanten. Kwaliteit van de teler tot het supermarktschap, dat garanderen wij.

Onze uien

Elke dag bereiken vrachtwagens vol gesorteerde uien de weg naar de Nederlandse retailers en de havens voor verder transport. Deze uien zijn van de beste kwaliteit. Dat kunnen we zo stellig zeggen omdat we onze producten door en door kennen. We weten precies welke grond onze uien goed doet. En alleen de uien in allerbeste conditie komen door de strenge controles heen. Wij werken onder kwaliteitscertificaten van het hoogste niveau. Onze klanten kunnen de herkomst- en productinformatie van elke partij uien trouwens altijd opvragen via ons online kwaliteitsportaal.

Onze verpakkingen

Hoe klein of groot uw productvraag ook is, Wiskerke Onions biedt verpakkingsoplossingen die voldoen aan elke wens. Wij werken met verschillende verpakkingslijnen, waardoor we zowel de aanvragen voor kleine netjes als grote bulkpartijen aankunnen. We leveren onze producten in netjes van 500 gram tot zakken van 25 kilo. En alles daartussen. Elke verpakking wordt gelabeld met een barcode voor tracking & tracing. Profiteer van de sterke merken die wij al in ons eigen portfolio hebben. Liever een nieuw eigen label? Met hetzelfde gemak ontwikkelen we samen met u een verpakking die voldoet aan al uw ideeën.

Altijd inzicht in herkomst

Om de kwaliteit van de uien te garanderen was Wiskerke Onions in 2014 de eerste in de sector met een ingenieus digitaal systeem, gekoppeld aan een app. Herkomst en de geschiedenis van elke partij uien kunnen met 1 handeling worden achterhaald. Net als de individuele containernummers, inhoud, merken, groftes en prijzen, documenten en facturen. Traceringsinformatie geeft ook inzicht in gebruikte meststoffen of gewasbeschermingsmiddelen. Het is zelfs mogelijk om een foto te zien van het product als het de faciliteiten verlaat.

Kwaliteit in de hele keten

We verzekeren u dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dat doen we door te werken onder de hoogst haalbare kwaliteitscertificaten en voedselzekerheidreguleringen. En niet alleen werken we zelf volgens de richtlijnen die Global G.A.P. ons voorschrijft, we stimuleren ook onze telers actief om zich te certificeren en helpen waar nodig met de financiering en organisatie. Daarnaast steunen wij een aantal initiatieven die op verschillende manieren bijdragen aan verduurzamingen.